Keld Hvalsø

Byrådsmedlem fra Enhedslisten donerer partiskat til århusiansk handicapforening

En donation fra Enhedslistens Keld Hvalsø skal støtte LEV Aarhus i at hjælpe handicappede i kommunen.

Pressemeddelelse, 14.02.2020, Keld Hvalsø, Enhedslisten i Aarhus Byråd

Keld Hvalsø, byrådsmedlem for Enhedslisten donerer godt 16.000 kr. til Landsforeningen LEVs afdeling i Aarhus. Bidraget skal gå til at styrke LEVs kampagne for ordentlige forhold for mennesker med handicap.

Donationen svarer til halvanden måneds partiskat for Keld Hvalsøs orlovsperiode, der løb fra midten af maj til slutningen af juni 2019. Det præcise donationsbeløb er dermed på 16.152,60 kr.

I stedet for at lægge pengene i partikassen, har Keld Hvalsø og Enhedslisten besluttet at donere pengene til foreningen LEV Aarhus.

“LEV gør et godt stykke arbejde for mennesker med udviklingshandicap og deres pårørende, og derfor vil jeg gerne støtte deres kampagne med det her bidrag. Jeg synes, foreningens arbejde er meningsfuldt og vigtigt,” siger Keld Hvalsø, byrådsmedlem for Enhedslisten.

Kæmper for de handicappede borgere i Aarhus

Ordentlige forhold for handicappede borgere er en hjertesag for Keld Hvalsø og Enhedslisten. Enhedslistens byrådsgruppe kæmper for at disse borgere ikke bliver glemt, når der skal fordeles penge i kommunen. Derfor har Enhedslisten senest foreslået at genåbne budgetforliget for at finde ubrugte midler i kommunen og for at undgå, at mennesker med handicap igen står tilbage med den største regning.

“I Enhedslisten mener vi, det er vigtigt at tale de udsatte borgeres sag, og vi er ligesom LEV interesseret i at gøre livet lettere for handicappede mennesker i Aarhus. Vi fortsætter den politiske kamp imod besparelser, der rammer de mest sårbare grupper af borgere i kommunen,” siger Keld Hvalsø.

På tirsdag d. 18. februar er der forhandlinger om den såkaldte ‘balanceplan’ på det sociale område. Inden forhandlingerne kan alle interesserede deltage i demonstrationen ‘En værdig balance ja tak!’, der er en reaktion imod de besparelser, der går ud over de mest udsatte borgere i Aarhus Kommune. Enhedslisten opfordrer alle til at deltage i demonstrationen, som begynder på Telefontorvet kl. 14:30 og slutter på Rådhuspladsen, hvor der vil være taler og musik fra omkring 15:30.

Klik her og læs mere om demonstrationen ‘En værdig balance ja tak’

Klik her og læs mere om Enhedslistens holdning til “balanceplanen”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 1 = 6