Opgør for en bedre offentlig sektor

Politisk økonom, Rune Møller Stahl, der netop har blandet sig kontroversielt i den offentlige debat om den offentlige sektor, deltager i et offentligt debatmøde om, hvordan vi får en bedre offentlig sektor til gavn for alle i samfundet, og hvordan dette kræver et opgør med Moderniseringsstyrelsen og Finansministeriets regnemodeller.

Pressemeddelelse, 17.5.2018, Enhedslisten Midtbygruppen, Århus

Debatmødet arrangeres af Enhedslisten Midtbygruppen, Århus og holdes:

Mandag den 28. maj kl. 19-21, i Mindegade 10, Aarhus C

Politisk økonom Rune Møller Stahl fra Institut for Statskundskab ved Københavns Universitet, lægger op til debat.

Rune Møller Stahl har lige afleveret og forsvaret sin ph.d. -afhandling: Neoliberalismen er ”dead man walking”. Alligevel holder vi fast i den.

Ved mødet vil blive diskuteret, hvordan en bedre offentlig sektor, til gavn for alle, kræver et opgør med Moderniseringsstyrelsen og med Finansministeriets regnemodeller. Der vil blive diskuteret, hvordan den solidaritet, der er opbygget i overenskomstkampen for de offentlige ansatte, udbygges til et opgør med netop Moderniseringsstyrelsen og de regnemodeller, der anvendes i Finansministeriet.

Der vil blive sat fokus på, hvordan man kan stoppe nedskæringerne indenfor det offentlige. Hvordan man kan arbejde for en genopretning af antallet af offentligt ansatte. Hvordan man kan sikre bedre vilkår for børn, unge, syge og mange flere.

Det vil blive diskuteret, hvorledes det i daginstitutioner, folkeskoler, uddannelsessteder, hospitaler og mange andre steder er nødvendigt med et opgør med de neoliberalistiske grundtanker om at skabe vækst ved hjælp af skattelettelser til de rige og nedskæringer i det offentlige.

Alle er velkomne.

Arrangører: Enhedslisten, Midtbygruppen, Århus

Sted: Mindegade 10, Århus

Kontakt: Lisbeth Uhd, tlf. 30 42 81 87