EL Spidskandidat KV21 Laura Bryhl

Enhedslisten skyder RØD / GRØN valgkamp i gang i Aarhus!

Enhedslisten Aarhus har ved et stormøde med 120 deltagere valgt sine seks spidskandidater til det kommende kommunalvalg. Et stærkt rødt og grønt hold, som melder klar til at udfordre de andre partier til kommunalvalget den 16. november.

Pressemeddelelse, 13.2.2021, Bestyrelsen Enhedslisten Aarhus

Kandidatlisten er et stærkt vidnesbyrd om, at et RØDT / GRØNT hold nu er sat og melder klar til en
valgkamp, som over alt vil sætte fokus på klimakrisen og de store udfordringer der er på velfærdsområdet.

To kvinder i front

Laura Bryhl blev med overvældende opbakning valgt som partiets absolutte spidskandidat. Laura er med sine 25 år en ung stemme, som på trods af sin alder har stor erfaring med politisk arbejde i bl.a.
klimabevægelser og studenterpolitik. Laura læser idéhistorie på Aarhus Universitet.

Laura Bryhl
Laura Bryhl

 

Om listen siger Laura Bryhl:

”Vi er en god sammensat liste, der alle sammen har forskellige
kompetencer og erfaringer. Vi kommer til at supplere hinanden
rigtig godt og kan gøre brug af hinandens ressourcer, når vi skal
samles om valgkampen.”

 

 

 

Katrine Vinther Nielsen er nummer to på kandidatlisten og kommer med stor erfaring fra sit arbejde som folkeskolelærer. Katrine har fokus på socialpolitik og velfærd og vil som resten af holdet kæmpe for forbedringer for mennesker med handicap, for ældreområdet, for bedre muligheder for boligløse og for almene boliger, folk har råd til at bo i.

 

Claus Thure Hastrup er selvstændig udviklingskonsulent og pensionist. Thure har de sidste mange år især kæmpet kampen mod klimaforandringerne og for en socialt retfærdig grøn omstilling, ligesom han arbejder for styrkelse og udvidelse af demokratiet samt med internationalt solidaritetsarbejde.

 

Solveig MunkSolveig Munk har været aktiv i lokalpolitik og fagforeningsarbejde gennem mange år. Hun kæmper en brav kamp for en spekulationsfri byudvikling og for at beboerne skal blive hørt og taget seriøst af politikere og embedsværk. Solveig er dybt involveret i Almen Modstands kamp mod nedrivning af boligblokke og for at afskaffe ghettoloven.

 

Viggo JonasenViggo Jonasen er den ene af Enhedslistens nuværende byrådsmedlemmer. Han er med 12 års byrådsmedlemsskab en erfaren herre, der trods sine 76 år utrætteligt kæmper imod nedskæringer på velfærdsområder som ældrepleje, handicap og folkeskolen.

 

Peter IversenPeter Iversen har mangeårig erfaring fra fagpolitisk arbejde og arbejder i dag som efterlønner for at fremme en trafik-politik som hænger sammen med den grønne omstilling. Peter er aktiv i Almen Modstand og kæmper for at den sociale velfærd ikke beskæres yderligere.

 

Enhedslistens kandidater opstiller på partiliste