Johanne i vigtig debat i Aarhus

Arbejdsløshed og dagpenge er til debat, når Enhedslistens politiske ordfører Johanne Schmidt-Nielsen onsdag d. 22.4. er til debatmøde i Aarhus med folketings-kandidater fra S og SF.

“Jeg tror da, at alle i Danmark godt kan se, at det dagpengesystem, som Lars Løkke, Kristian Thulesen Dahl og Margrethe Vestager skruede sammen, helt har spillet fallit. Så vi er simpelthen nødt til at gøre noget for de mange ledige, siger Johanne Schmidt-Nielsen forud for debatten med folketingskandidaterne Laila Lauridsen (SF) og Kim Quist (S).

Pressemeddelelse 21.4.2015

Enhedslisten kommer nu med en række konkrete forslag til, hvordan dagpengesystemet kan forbedres: Hurtigere genoptjening af dagpengene. Jobrotation, løntilskud og virksomhedspraktik tæller med ved genoptjening. Unge skal have samme ydelse som ældre. Maksimum-beløbet for dagpenge skal være højere. Og der skal indføres en jobgaranti.

Disse forslag vil Johanne Schmidt-Nielsen uddybe ved debatmødet, der holdes:

Onsdag d. 22. april kl. 19.30 i LO’s lokaler, Århussalen, Skt. Knuds Torv.

Ordstyrer ved debatmødet er Nikolaj Villumsen, Enhedslistens spidskandidat i Aarhus ved det kommende folketingsvalg.

De to kendte politikere vil tidligere på dagen, fra kl. 15.30-17, være på Strøget i Aarhus for at tale med aarhusianere om de vigtige politiske spørgsmål, forud for det kommende valg.

Pressen er velkommen.

Kontakt:

Nikolaj Villumsen,

Tlf. 61 62 50 99