Undskyld!

Byrådsbeslutning: Det er helt afgørende, at medarbejdere i Århus Kommune bruger deres ytringsfrihed, når de oplever kritisable forhold og naturligvis særligt, når der er tale om lovovertrædelser, som medfører skade på børn og unge. Det er derfor uforståeligt, at Rådmand Gert Bjerregaard ikke har ønsket at give Bente Adolphsen en uforbeholden undskyldning for den behandling, hun har modtaget. Gert Bjerregaard brude være den første til at undskylde, at han fuldstændigt afviste kritikken fra Bente Adolphsen.

Enhedslisten opfordrer derfor byrådet til at give Bente Adolphsen en uforbeholden undskyldning og en tak for at turde stå op mod en rådmand og en ledelse, som var mere optaget af at forsvare et system og nogle forældre, end at tage vare på svage og socialt udsatte børn og unge.

Med venlig hilsen

Keld Hvalsø Nedergaard

Forslag til byrådsbeslutning:
Århus Byråd beslutter: At give Bente Adolphsen en uforbeholden undskyldning for den behandling hun har fået i forbindelse med den berettigede kritik hun rejste af Århus Kommunes håndtering af en række socialsager.

Århus Byråd ønsker at tilkendegive en stor tak til Bente Adolphsen for at have sat opmærksomhed på en stribe kritisable forhold.

Læs mere her: http://stiften.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090619/AAS/632120559/1002