En række forbedringer: Demokratisering, lighed, fællesskab

Øget demokratisering, mere lighed og alle med i fællesskabet, var Enhedslistens tre overordnede ønsker til budgettet for 2018 i Aarhus Kommune.

“Det kom vi igennem med og det er vi tilfredse med. Selvom vi gerne havde set endnu mere, og faktisk peget på finansiering til mere, er det et budget, der tilfører penge til velfærdsområderne i forhold til det eksisterende,” sagde Maria Sloth, Enhedslistens budgetordfører, ved 2. behandlingen af budgettet, i Aarhus Byråd d. 12. oktober.

Hun fortsatte: “I snit er der mere end 71 mio kr mere om året til velfærd for at være helt præcis. Det kommer til at gavne hele byen. Vi troppede op til forhandlingerne med 53 forslag. Vi har ikke fået dem alle igennem, men vi har fået lidt på 23 af dem.”

Maria Sloths budgettale ved 2. behandling af budgettet