Kæmpebjørneklo på kommunens område

Åbent brev:
Kære Peter Thyssen

Jeg har hørt, at du skal ud at indvie nogle af de nye pladser, der er etableret i Skjoldhøjkilen imorgen.

Først og fremmest vil jeg komplimentere dig og afdelingen for det store arbejde, der er lavet i Kilen. Det er flot naturpleje og virkelig brugbart for de mange beboer i området; at sikre det mod hærværk er svært, og vi kan se at materialevalget også er præget af disse overvejelser.

Men ud over disse roser har min henvendelse også et andet ærinde, for når du er der ude, vil jeg foreslå, at du går en tur i området og kigger på nogle af de meget smukke planter, der er i det ellers så naturplejede område.

En af de planter det er svært ikke at få øje på er kæmpebjørneklo. Jeg ved, at I har satellit-overvågning osv. Men der er vel en grund til, at de firmaer, der kører rundt og anlægger stier og slår græs og ryder buske, lader disse prydplanter stå.

Det er fantastisk at se, at disse planter år efter år bliver ved med at stå uberørt, hvis du har tid, kan du gå eller tage din cykel helt over til Brabrand industrikvarter, forbi motocrossbanen. Der vil du se, at det ikke kun er på kommunens arealer, men stort set alle arealer, at denne plante får lov til at vokse.

Når vi så mødes på mandag [25. maj, red.] i teknisk udvalg, så kan du fortælle mig om, hvad du så, og hvad du har tænkt dig at gøre ved det.

Med venlig hilsen

Keld Hvalsø Nedergaard
Enhedslisten
8620 8573/2824 5824
dhinet.dk