Laura Bryhl, Thure Hastrup, Katrine Vinther Nielsen

Vores mærkesager har givet god fremgang

Enhedslisten i Aarhus har fået god fremgang ved byråds-valget, således at vi i næste byråds-periode får tre mandater, mod to i den nuværende periode. Det skyldes i høj grad, at vores mærkesager har ramt meget præcist ned i, hvad der er vigtigt for aarhusianerne og optager dem i deres dagligdag.

Pressemeddelelse, 16.11.2021, Enhedslisten i Aarhus Byråd

”Vi har ført en god valgkamp, og vi har haft rigtigt godt fat i de unge vælgere. Vi har haft mange flere unge aktivister end før, og de har gjort et stort stykke arbejde i valgkampen,” siger Laura Bryhl, spidskandidat for Enhedslisten.

Enhedslisten har deltaget i mange flere valgdebatter end i tidligere valgkampe, hele 112 i alt. Så holdet af kandidater har gjort et rigtigt godt og stort arbejde, det har været et rigtigt godt hold.

Enhedslistens mærkesager, klima, velfærd, borgerinddragelse, byudvikling og lighed har været dem, der har optaget aarhusianerne rigtigt meget. Det har vi tydeligt kunne mærke ved de valgmøder, vi har deltaget i.

”Vi har argumenteret rigtigt meget for en større indsats for klimaet, og det betyder meget for os og for dem, vi har mødt i valgkampen. Og så har vi lagt vægt på en meget større borgerinddragelse i byudviklingen, hvilket vi i lang tid har kæmpet hårdt for i byrådet, foruden at vi har stået vagt om velfærden,” siger Laura Bryhl.

Enhedslisten har haft et rigtigt godt valgforbund, sammen med Alternativet, Veganerpartiet og De Grønne. Det har været meget positivt og meget givtigt i valgkampen.

”Vi er meget glade for, at vi nu med større styrke kan arbejde for vores mærkesager i det nye byråd, til gavn for aarhusianerne,” siger Laura Bryhl.