Peter Hegner Bonfils

Usmageligt fedtspilleri om ”Hængslet”

Endnu en gang har Teknisk Udvalg ikke truffet en beslutning om udbud af ”Hængslet” på Aarhus Ø, selvom der var lagt op til det på mandagens udvalgsmøde. Det er meget kritisabelt. Enhedslisten opfordrer nu kraftigt partierne til at melde klart ud, hvad de mener om sagen.

Pressemeddelelse, 13.11.2017, Peter Hegner Bonfils, medlem af Aarhus Byråd for Enhedslisten og medlem af Teknisk Udvalg

”Det er en omgang usmageligt fedtspilleri, og så endda her midt i valgkampen. Jeg synes, at borgerne, og dermed vælgerne, har krav på at vide hvad politikerne mener,” siger Peter Hegner Bonfils, byrådsmedlem for Enhedslisten i Aarhus og medlem af teknisk udvalg.

Udbuddet af Hængslet skulle have været stoppet. Og så skulle Hængslet have været omfattet af den udviklingsplan, der skal udarbejdes for området, mener Enhedslisten.

”Vi har Aarhusmodellen for borgerinddragelse, som skal give borgerne reel mulighed for at blive hørt og få indflydelse. Og mange borgere er nervøse for, at der opføres en ”Berlin-mur” mellem byen og havnen. Det skal tages alvorligt,” siger Peter Hegner Bonfils.

Enhedslisten opfordrer på det kraftigste borgmesteren og rådmanden til at sikre, at udbuddet standses, og at Hængslet kommer til at indgå i de samlede udviklingsplaner for Aarhus Ø, og til at sikre reel borgerinddragelse inden et udbud. Alt andet forekommer utroværdigt og undergravende for tilliden til det lokale demokrati.

”Vi opfordrer desuden partilederne, for alle partier, til at melde klart ud, hvad man mener om denne sag: Skal udbuddet af Hængslet standses, ja eller nej. Det har borgerne krav på at vide inden valget,” siger Peter Hegner Bonfils.

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

32 − = 25