Blomster til Corydons plagede lærere

Enhedslisten står op imod Bjarne Corydons trusler mod offentligt ansatte. Vi giver lærerne en buket blomster for deres store indsats for vores børn og samtidig for deres kamp mod regeringens lockout og angreb på den danske model i overenskomstforhandlingerne.

Socialdemokraternes Bjarne Corydon har udtalt: “Den vigtigste reform, jeg har været med til, er folkeskolereformen. I næste valgperiode vil du se mere af den slags.”

“Baggrunden er jo den sørgelige, at partierne fra SF til Dansk Folkeparti tromlede hen over lærerne med den reform, han roser så meget. Det er under al kritik, for sådan skaber man altså ikke bedre velfærd,” siger Nikolaj Villumsen, spidskandidat for Enhedslisten i Aarhus.

Enhedslistens spidskandidater tog tirsdag d. 16.6. rundt på skoler i Aarhus, hvor de overrakte blomster til lærerne, som påskønnelse af deres indsats.

Nikolaj Villumsen startede på Sødalskolen i Brabrand kl. 12.45, hvor lærer Brian Palmfeldt, overrasket med med stor glæde, tog imod blomsterne på lærernes vegne (billedet).

“Jeg synes, lærerne fortjener, at man roser dem for deres store indsats, i stedet for at man tromler hen over dem, som de øvrige politiske partier har gjort. Derfor får de en buket blomster og et stort smil,” siger Nikolaj Villumsen.

Efter Bjarne Corydons udtalelse er det store spørgsmål jo: Hvem bliver de næste, der skal tromles ned.

Der er sikkert rigtigt mange pædagoger, socialrådgivere, sosu’er, politibetjente og sygeplejersker, som meget gerne vil have at vide, om det er dem, der står for tur næste gang. Spørgsmålet er: Hvem er de næste Bjarne?

Program for Nikolaj Villumsens skole-rundtur tirsdag d.16.6:
12.45: Sødalskolen
13.30: Rundhøjskolen
14.00: Viby Skole
14.20: Rosenvangskolen
14.45: Hasle Skole

Enhedslistens kandidat, Søren Egge Rasmussen, startede kl. 11 på Lystrup Skole og tog derefter til Virup Skolen og Skødstrup Skole.