Bak op om demonstrationen mod IS

Pressemeddelelse fra Enhedslisten Århus

Bak op om demonstrationen mod IS

Lørdag er der indkaldt til demonstration mod den såkaldte gruppe Islamisk Stat. I pressen forlyder det, at nogle af byens muslimer frygter at deltage på grund af mulige repressalier.

‘Initiativet til demonstrationen er flot og bør nyde bred opbakning. Vi har en mangfoldig by, hvor vi skal respektere hinanden og ingen skal leve i frygt. Hverken nazier eller bannerførere for en forvrænget version af Islam bør holde folk væk fra gaden. Jeg deltager selv i demonstrationen og opfordrer alle til at dukke op i stedet for at dukke sig’, siger Peter Hegner Bonfils, byrådsmedlem i Aarhus for Enhedslisten.

Og fortsætter:

‘Vi vil gerne opfordre byrådets andre partier til at bakke op om demonstrationen. Muslimerne i al deres mangfoldighed er en vigtig del af byens befolkning på lige fod med alle andre borgere – og de skal heller ikke frygte for at gå på gaden i en god sags tjeneste.’