Et stærkt hold – parat til fremgang

Enhedslisten Århus har i dag valgt et stærkt hold af kandidater til det kommende kommunalvalg i 2013. Samlet har kandidaterne god og solid erfaring med Enhedslistens arbejde, både inden for og uden for byrådet, og i forskellige bevægelser.

Spidskandidaterne for Enhedslisten Århus er som nr 1 Maria Sloth, som nr 2 Jette Jensen og som nr 3 Peter Bonfils.

Maria Sloth er 24 år og går til daglig på lærerseminariet i Århus. Desuden er Maria aktivt medlem af Socialistisk Ungdomsfront og diverse faglige organisationer.

Jette Jensen er 53 år og arbejder til daglig som folkeskolelærer på Jellebakkeskolen. Jette har i den sidste periode siddet i byrådet for Enhedslisten og også tidligere været formand for Århus lærerforening.

Peter Bonfils er 32 år og uddannet cand. mag. i historie og pt. arbejdsløs. Peter er tidligere talsperson for Antiracistisk Netværk i Århus.

“Jeg er rigtig glad for at være blevet valgt som spidskandidat. Vi har sat et stærk hold af kandidater, og vi glæder os utrolig meget til at komme ud og fortælle århusianerne om vores
politik. Århus kommune har brug for at udvikle sig i en mere grøn og rød retning” udtaler Maria Sloth.

Kommunalvalgsprogrammet blev vedtaget efter en god debat i partiet, hvor alle fik mulighed for at blive hørt. Valgprogrammet er et opgør med sparepartiernes forringelser af velfærden og bringer en klar grøn profil både til gavn for miljøet og beboerne i Århus.

“Det er en bunden opgave for Enhedslisten i Århus at få sat en stopper for den nedskæringspolitik som regeringen og byrådsflertallet står for. Vi vil udvikle og ikke afvikle velfærden i Århus. Dette skal ske i et styrket samarbejde med bevægelser, fagforeninger og andre gode kræfter, som også ønsker et Århus til gavn for borgerne” udtaler Maria Sloth.